To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokobananina poslastica

SESTAVINE:Čokobananina poslastica300x300
Za dno:
* 200g rjavega ali kokosovega sladkorja
* 200g zmehčanega kokosovega masla (olja)
* 6 jajc
* 300g mletih mandljev
* 200g temne čokolde (75%)


Za nadev:
* 1 grški jogurt
* 2 banani
* 5-10g želatine fix
* malo rjavega sladkorja ali sladila po želji

Za pekač:
* žlica kakava v prahu
* kokosovo maslo (olje)

OPIS POSTOPKA:
1.Pečico segrejemo na 180 stopinj Celzija. Okrogel pekač s snemljivim obodom (premera 20 cm) namastimo z malo kokosovega masla in potresemo s kakavom v prahu (odvečen kakav odstranimo). Čokolado stopimo in pustimo da se ohladi.

2. Beljake z električnim mešalnikom stepemo v čvrst sneg. Zmehčano kokosovo maslo in sladkor penasto vmešamo. V zmes postopoma, enega za drugim, vmešamo rumenjake. Ko dodamo vse rumenjake in dobimo rahlo kremasto zmes, hitrost mešalnika nekoliko znižamo in vmešamo še prostale sestavine: mlete mandlje in ohlajeno stopljeno čokolado. V zmes na koncu nežno vmešamo še beljakov sneg.

3. Zmes vlijemo v pekač in ravno poravnamo. Pekač položimo v pečico za 20-30 min.

4. Grški jogurt, banani in nekaj rjavega sladkorja zmiksamo ter nato dodamo še želatino fix. Zmes vlijemo na nekoliko ohlajeno testo in nato torto položimo v hladilnik, da se krema strdi (najbolje da pustimo čez noč).

Ko se torta strdi jo še poljubno okrasimo

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: TF

 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti