To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čebulna marmelada
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čebulna marmelada

2

SESTAVINE:
* 250g rdeče čebule 
* 1 jedilna žlica olivnega olja 
* 1 jedilna žlica balzamičnega kisa 
* pol jedilne žlice belega vinskega kisa 
* 50 ml rdečega vina 
* 2 jedilni žlici rjavega mascovado sladkorja 
* sol in poper po okusu 


OPIS POSTOPKA: Na olivnem olju dušimo na drobno sesekljano rdečo čebulo. Solimo in popramo po okusu. Čebulo dušimo toliko časa, da se omehča (pol ura E). Zalijemo z vinom in kisom in zvišamo temperaturo, da tekočina zavre. Dodamo sladkor, znižamo temperaturo in kuhamo eno uro. Kuhano marmelado nadevamo v majhne steklene kozarce za vlaganje (na navoj) vse do vrha, zapremo in ohladimo. Na hladnem in temnem marmelado pustimo vsaj en mesec, preden jo uporabimo. 

ČAS PRIPRAVE: 2 uri
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Jezeršek - Mmmuffins&Co.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (2)

Malinca

Ojla! Čebulno marmelado lahko prav tako postrežete zraven pečenega ali kuhanega mesa, ob raznih sirovih ploščah, kanapejih, kot namaz za opečene kruhke...

alenka dolenc

Pozdravljena, kje uporabiš čebulno marmelado?
Čilijevo delam sama in jo uporabim pri pečenem mesu.
Hvala.
Top hiti