To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

VIDEO: Cake pops

VIDEO: Cake pops

Super recept, ki vedno uspe. Spodaj tudi video, v katerem ti z Nino iz PartyPek prikaževa pripravo Cake popsov. Nina pa ti bo zaupala tudi nekaj trikov, ki jih je super upoštevati pri sami pripravi.

Pripravljali sva bolj zdravo različico Cake popsov. Pri pripravi sva namesto sladkorja uporabili zdrava sladila – kokosov sladkor in eritritol, namesto pšenične moke pirino moko, namesto Nutele čokoladni namaz slajen s stevijo, namesto mlečne čokolade pa sva uporabili temno čokolado.

SESTAVINE:

Biskvit:
* 6 jajc
* 180 g masla
* 100 g kokosovega sladkorja
* 80 g eritritola – sladilo brez kalorij
* ščepec 100% vanilije v prahu (ali vanilijeva aroma)
* 180 g mandljeve moke oz. mletih mandljev
* 45 g pirine bele moke
* 3 žlice 100% kakava
* 9 žlic nastrganega kokosa 
* 2 ščepca pecilnega praška
* ščepec soli

Dodatek k biskvitu:
* 150 g mascarpone sira
* 100 g čokoladnega namaza Cavalier
* pokrovček ruma (po želji)

Obliv
* 4 žlice kokosovega olja
* 300 g bele čokolade
* 300 g temne čokolade
* palčke iz kartona (obvezno – da popsi ne polzijo iz palčk) in dodatki za krasitev, ki jih najdeš na www.partypek.si

OPIS POSTOPKA: 

1. Pečico ogrejemo na 175 stopinj.

2. Ločimo rumenjake in beljake.

3. V rumenjake dodamo maslo, sladila (eritrtiol, kokosov sladkor) in vanilijo in stepamo do penastega (cca 15 minut).

4. Beljakom dodamo ščepec soli in stepemo v sneg.

5. Zmešamo ostale suhe sestavine (mandljevo moko, pirino moko, kakav, nastrgan kokos in pecilni prašek). Moko in kakav lahko tudi presejemo čez cedilo.

6. V zmes rumenjakov, masla in sladkorja izmenično vmešaš beljake in suhe sestavine z lopatko. Vedno začni z beljaki.

7. Maso daš v obod za torte premera 26-30 cm in pečeš na 175 stopinj cca 15 do 20 minut.

8. Biskvit ohladimo in ga z rokami nadrobimo v posodo ter dodamo mascarpone, čokoladni namaz in rum.

9. Maso pregnetemo, pokrijemo z živilsko folijo in jo pustimo v hladilniku počivati vsaj uro ali dve (lahko tudi dlje). V hladilniku se sestavine lepo povežejo, da jih lažje oblikujemo v lepe kroglice.

10. Zvaljamo kroglice in jih damo v skrinjo za 30 minut. Palčko vedno pomočimo v čokolado in nato v pops.

Podrobnejše informacije in prikaz krasitve ter nekaj trikov pri pripravi si poglej v spodnjem videu: 

Želiš oddati svoj recept?
Top hiti