To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Budina skleda
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Budina skleda

SESTAVINE (za 2 osebi):
* 1 sladek krompir
* 200g tofuja z olivami in sušenimi paradižniki
* 5 šampinjonov
* pest češnjevih paradižnikov
* 1/4 sveže kumare
* 6 zelenih oliv
* 2 pesti sveže rukole
* pest indijskih oreščkov
* 2 veliki žlici humusa
* 4 žlice olivnega olja
* 1/3 žličke zeliščne soli
* 2 žlici tamari omake
* 2 žlici limoninega soka
* sol in poper (po okusu) 

OPIS POSTOPKA:
 Sladek krompir operemo, po želji olupimo in narežemo na srednje velike kocke. Preložimo ga v pekač, obložen s papirjem za peko, dodamo 2 žlici olivnega olja in zeliščno sol. Pečemo ga v pečici pri 180ºC 35-40 minut. Tofu narežemo na kocke in ga popečemo na olivnem olju. Gobice operemo, narežemo na tanke rezine ter jih z 1 žlico tamari omake pražimo 4-5 minut (po potrebi dodamo kakšno žlico vode). Indijske oreščke, skupaj z 1 žlico tamari omake popražimo v suhi ponvi. Svežo zelenjavo operemo ter narežemo, ter jo skupaj s pečenim sladkim krompirjem, tofujem, gobicami razporedimo v dve skledi. Dodamo še tamari indijske oreščke, humus, olive, limonin sok ter sol in poper. Takoj postrežemo. 

ČAS PRIPRAVE: 50 min
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti