To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bučna pirota
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučna pirota

SESTAVINE:
* 300 g pire
* 200 g bučnega pireja
* 1 manjša čebula
* polovica rdeče paprike
* 100 g špinačnih listov
* 60 g trdega sira
* olivno olje
* sol
* poper
* muškatni orešček
* svež drobnjak

OPIS POSTOPKA:
 Bučni pire pripravimo že prej in ga sproti uporabljamo za različne recepte. Jaz sem ga naredila iz buče hokaido, lahko pa uporabite tudi kakšno drugo. Pripravimo ga tako, da odstranimo sredino buče, narežemo jo na kose, dodamo malo olja in pečemo v pečici do mehkega, jo ohladimo in nato zmiksamo, pretlačimo v pire in shranimo v hladilnik. Za piroto naprej čebulo in papriko nasekljamo in popražimo na olivnem olju v ponvi, da se zmehča. Piro speremo pod vročo vodo (lahko jo tudi namočimo dan prej, da se nato hitreje skuha) in jo dodamo v ponev ter popečemo. Nato dodamo malo vode (še bolje, če imamo jušno osnovo) in kuhamo. Vmes premešamo in dolijemo vodo, ko je potrebno. Začinimo z malo soli, popra in muškatnim oreščkom. Ko je pira skoraj da kuhana, vmešamo bučni pire, nato dodamo špinačo in pokrijemo s pokrovko za par minut, premešamo ter pokuhamo, da špinača ovene in se pirota skuha do konca. Ne sme biti vodena, ampak lepo gosta in nato vmešamo še nariban trdi sir, da postane povezano kremasta. Po potrebi še začinimo, posipamo z nasekljanim drobnjakom, drugače pa vročo postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 1 ura 
RECEPT PRIPRAVILA: Tamara Lesinšek - TasTasty

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti