To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Bučna juha iz pečice

SESTAVINE:
Za 2 osebi
* 1 manjša hokaido buča 
* 1 glava česna 
* muškatni orešček 
* kurkuma 
* poper  in sol
* kisla smetana 
* bučno olje 

OPIS POSTOPKA:
 Bučo prepolovimo in odstranimo semena. Polovici obrnemo navzgor in jih položimo v pekač. Dodamo tudi celo glavo česna, ki smo jo prej samo razpolovili (po "ekvatorju" ) . Pokapljamo z olivnim oljem. Bučo in česen pečemo kakšne pol ure na 200°C (zgornji in spodnji grelec). Ko je buč pečena, jo z žlici izdolbemo. V visoko skledo za palični mešalec damo bučni pire in iztisnjen česen brez olupa. Dodamo sol, poper, muškatni orešček in kurkumo po okusu, ter prelijemo s cca. pol litra vrele vode. S paličnim mešalcem spasiramo. Juho postrežemo z žlico kisle smetane in s par kapljicami bučnega olja. 

ČAS PRIPRAVE: 45 min
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Jezeršek - Mmmuffins&Co.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.

Top hiti