Bučkini rjavčki
* 1/2 cup masla oz. kokosovega olja
* 1/4 cup rjavega sladkorja oz. zdravega sladila
* 1/4 cup sladkorja
* 1/4 cup smetane
* 2 čž mandljevega ekstrata
* 2 cup drobno naribanih bučnic
* 1 cup pirine moke
* 1 cup bele moke
* 1/2 cup kakavovega prahu
*1 čž himalajske soli
* 1/2 čž pecilnega praška
Za namaz:
* 2 cups mletega sladkorja oz. zdravega sladila
* 2 jž kakavovega prahu
* 4 jž mleka (ovseno mleko)
* 2 jž kokosovega olja
Cup-si in žličke, so originalne ameriške merske enote.
OPIS POSTOPKA: Maslo kremasto stepemo s sladkorjem, dodamo mandljev ekstrakt, smetano in premešamo. Dodamo naribane bučke in premesamo. Suhe sestavine dobro premešamo in jih dodamo bučkini zmesi. Premešamo, napolnimo s peki papirjem obložen pekač in spečemo, Pečemo cca 25-30 minut na 170°C.
Krema: Vse sestavine dobo premešamo in premažem ohlajen biskvit. Narežemo na poljubno velike koščke.
ČAS PRIPRAVE: 30 minut, peka cca 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Uršula Majhen
Komentarji (0)