To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bučkini rezanci s paradižnikovo omako

Za eno osebo potrebujemo 1-2 bučki; odvisno od velikosti le teh in seveda od tega, koliko je bučkine testenineoseba lačna ;) Bučke operemo nato pa jih z lupilcem krompirja »nalupimo« kolikor se jih olupiti da. Jaz se tega lotim tako, da ima vsaka rezinica na robu »malo zelenega«, saj tako ostanejo rezanci bolj kompaktni.

SESTAVINE:
* 200 g rezancev
* 5 velikih šampinjonov, narezanih na četrtine
* Ostanki bučk od rezancev
* 100ml paradižnikove mezge
* Listki sveže bazilike
* 2 stroka česna
* 3 cm pora
* Nekaj malih »drevesc« brokolija
* Mala žlička kokosovega olja/masla
* Sol po okusu

OPIS POSTOPKA: Na kokosovem olju popražimo nasekljan česen in na kolobarčke narezan por. Temu dodamo šampinjone, bučke in brokoli ter pokrijemo s pokrovko, da se zelenjava poduši. Vmes po potrebi dodamo malo vode, da se zelenjava hitreje skuha.
Ko je zelenjava pripravljena jo zalijemo s paradižnikovo mezgo, jo solimo po okusu ter dodamo še narezane listke sveže bazilike. Odkrito pokuhamo še toliko časa, da dosežemo željeno gostoto omake – dlje kot pustimo, bolj gosta bo omaka.
Ko je omaka pripravljena in začinjena po vašem okusu jo damo na krožnik, na ostankih, ki so v ponvi pa še na hitro popražimo naše rezance, le toliko, da se segrejejo in se malo navzemajo čudovitih okusov omakice.

RECEPT PRIPRAVILA: Ksenija Zupanc - Spotted in pink
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti