To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bučkini polpeti s feto
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučkini polpeti s feto

1

SESTAVINE:
* 2 veliki bučki
* 2 jajci
* manjši ščep soli
* šop bazilike in majarona (lahko tudi zvrhana žlica suhih dišavnic)
* po okusu poper
* strt česen
* 200 g feta sira
* žlička pecilnega praška
* 100 g bio pšenične moke
* kokosovo olje za peko

OPIS POSTOPKA:
 Bučke operemo, ne lupimo in naribamo v posodo. Jih solimo in dobro premešamo. Pustimo stati vsaj 15 minut, da izločijo vodo, potem pa med prsti ožamemo odvečno vodo in jo odlijemo na stran. (Ni potrebno, da jo zavržemo, lahko jo kasneje spijemo, saj so v njej koristna hranila.) V bučke dodamo začimbe, česen, moko, jajca, na koncu še nadrobimo feto in dobro premešamo, da se masa poveže. Vzamemo žlico za sladoled in z njo zajamemo maso, oblikujemo polpete in jih polagamo na rahlo pomokan krožnik. Večjo ponev segrejemo in vanjo vlijemo toliko olja, da za nekaj milimetrov prekrije dno. Polpete polagamo nekoliko bolj narazen, saj se med cvrtjem še malo "razlezejo". Pečemo jih do zlato rjave barve na obeh straneh. Pečene položimo na krožnik na katerega smo prej položili papirnato brisačko, ki bo posrkala odvečno olje. V recept lahko dodamo tudi kuhano ajdovo kašo ali kvinojo, če nam ta ostane od prejšnjega obroka. 

ČAS PRIPRAVE: 30 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Irena Jernej

Zelo dobri in enostavnin recepti.Hvala
Top hiti