To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bučina

SESTAVINE:Bučina300x300
* 180-200 g piščančjih prsi
* dve bučki
* 30 g bučnih semen


začimbe:
* himalajska sol
* pisani poper
* origano

OPIS POSTOPKA: Meso operemo, ga dobro osušimo in narežemo na poljubne dele. Bučke olupimo, operemo in prav tako narežemo na poljubne manjše dele. V voku raztopimo kokosovo maščobo in spečemo meso do zlato rumene barve (približno 10 minut). Nato dodamo bučki, bučna semena, začinimo, zalijemo z vodo in dušimo približno 20 minut.
Poleg si lahko postrežemo skledo poljubne solate in uživamo v zdravi uravnoteženi prehrani.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut (10 minut priprave, 30 minut pečenja)
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti