To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Brusnično-mandljeve energijske kroglice

Se ti pogosto dogaja, da ti pade sladkor in nato posežeš po nezdravih prigrizkih. Preizkusi ta preprost recept za kroglice, ki bodo na zdrav in dolgotrajnejši način poskrbele za dvig energije. 

SESTAVINE:Brusnično-mandljeve-energijske-kroglice300x200

* 80g ovsenih kosmičev
* 45g nasekljanih mandljev
* 25g kokosove moke
* 1 žlica zmletih lanenih semen (lahko spustite)
* 2-3 žlice arašidovega masla
* 2 žlici medu
* 2 žlici čežane
* 50g suhih brusnic
* 100g stopljene temperirane temne čokolade


OPIS POSTOPKA: Ovsene kosmiče (tiste, ki se hitro skuhajo), kokosovo moko, nasekljane mandlje enakomerno posujemo na pekač in pražimo v pečici 8-10min na 180°C. Malce Brusnično-mandljeve energijske kroglice200x300ohladimo. V drugi posodi zmešamo arašidovo maslo, med, čežano, dodamo zmleta lanena semena ter mešanico s pekača. Na koncu primešamo še sesekljane suhe brusnice. Kroglice postavimo v hladilnik in med tem pripravimo čokolado za pomakanje. Čokolado temperiramo (67g jo stopimo nad paro, 33g pa jo fino nasekljamo in koščke dodamo stopljeni čokoladi), tako se bo čokolada posušila na sobni temperaturi. Kroglice vzamemo iz hladilnika in polovico pomočimo v čokolado. zlagamo jih na pekač obložen s peki papirjem. Ko se čokolada strdi, jih zložimo v posodico, dobro zapremo in hranimo v hladilniku.

ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti