To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Brusketa

Brusketa300x225Skrivnost res dobre bruskete (s katero vam bodo najpogosteje kot predjed postregli Italijani), je v dobrih paradižnikih in prvovrstnem olivnem olju. Brusketo je najbolje pripraviti, ko je sezona paradižnika in bazilike (poleti).

SESTAVINE:
* češnjevi paradižniki
* olivno olje
* česen
* sveža bazilika
* francoska štruca - polnozrnata

OPIS POSTOPKA: Češnjeve paradižnike narežemo na majhne koščke (jaz sem narezana na 6 koščkov). Dodamo olivno olje, nasesekljan česen in nasesekljano svežo baziliko. Vse skupaj premašo in pustimo v hladilniku vsaj 1 uro.
Francosko štuco narežemo na rezine in položimo na pekač. Prelijemo jih s par kapljicami olivnega olja in damo v pečico, da postanejo hrustljavi za par minut.
Maso s paradižniki položimo na hrstljave rezine kruha in postrežemo kot predjed ali samostojni prigrizek.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut + ohlajanje
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana H.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti