ZA KUŽKE: Brezglutenski ajdovi priboljški
Sladki priboljški za pse občutljive na gluten. Na videz mogoče ne tako zelo lepi, so pa dobri – naš pes Bobi in jaz sva oba navdušena. Definitivno ponoviva :)
SESTAVINE:
* 1 zrela banana
* 300g ajdove moke
* 1 žlica rožica v prahu
* 150 ml vode
* 1 jajce
OPIS POSTOPKA: Z vilico zmečkamo banano. Preostale sestavine dodamo banani in zamesimo v gladko zmes. Uporabimo dve čajni žlički, da zmes oblikujemo v majhne "okrogle" priboljške. Le te polagamo na pladenj obložen s peki papirjem. Priboljške pečemo 40 minut v peči, ogreti na 170 stopinj celzija.
ČAS PRIPRAVE: 15 minut + peka v pečici
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana K. skupaj z MoiBoi
Komentarji (0)