To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Breskova veganska presna torta

SESTAVINE:breskev2torta
Podlaga:
* 4 JŽ datljeve kreme (Eno skodelico datljev za 8 do 12 ur namočiš, tako da voda ravno prekrije vse datlje. Naslednji dan vse skupaj zmiksaš s paličnim mešalnikom, 4 JŽ porabiš za testo, preostalo pa prihraniš za kremo.),
* 1 skodelica indijskih oreškov,
* ½ skodelice mandljev,
* 3 JŽ agavinega sirupa, (ali javorjev sirup)
* 2 JŽ kakava v prahu
* 2 JŽ stopljene kokosove maščobe,
* ščep soli.

Za kremo:
* 2 skodelici olupljenih in na koščke narezanih zrelih breskev,
* 1 skodelica 8 do 12 ur namočenih indijskih oreškov,
* preostala datljeva pasta zmiksanih datljev od količine za podlago
* 50 ml agavinega sirupa (ali javorjev sirup)
* 1/2 čž burbonske vanilije v prahu ( ali 1 strok postrgane burbonske sveže vanilije)
* 1/2 čž cimeta,
* ščep soli,
* 1 JŽ stisnjenega soka limete,
* 100 ml kokosovega olja.

OPIS POSTOPKA:
PODLAGA: Vse sestavine v multipraktiku zmiksaš (kokosovo olje dodaš nazadnje) v čim bolj gladko maso, ki jo s pomočjo lopatke poravnaš v modelu (18 cm premera) in daš v hladilnik. Naprej pripraviš podlago, jo razporediš v tortni obod in daš v hladilnik.
KREMA: Postopoma vse sestavine za kremo zmiksaš v multipraktiku, kokosovo olje dodaš nazadnje. Kremo vliješ v obod in daš v hladilnik. Torta naj stoji čez noč oz. dovolj časa, da se fino strdi. V primeru, da so breskve zelo sočne, je potrebno količino breskev zmanjšati, da se krema lepo strdi v hladilniku.

ČAS PRIPRAVE: 2 uri
RECEPT PRIPRAVILA: Vojka Jurič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti