To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Božični vanilijevi rogljički

SESTAVINE: 
* 150 g mandljeve moke oz. fino mletih mandljev
* 70 g masla
* 100 g mletih mandljev
* 2 jajci
* 120 g sukrina
* 1 čž pecilnega praška
* 1 merica vanilijevih 100% naravnih beljakovin v prahu (Golden TREE)
* 1 vanilijev strok
* sukrin v prahu po želji

OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 180°C in pekač obložimo s peki papirjem. Maslo malo segrejemo, saj ga bomo tako lažje dodali masi za rogljičke. Pecilni prašek zmešamo z mandljevo moko oz. fino mletimi mandlji, da se pecilni prašek lepo razporedi. Nato dodamo maslo, mlete mandlje, Sukrin in beljakovine v prahu. Na koncu dodamo še 2 jajci in sredico vanilijevega stroka, ki smo jo izdolbli z nožem. Maso dobro pregnetemo, da se vse sestavine med seboj premešajo. Masa mora biti ravno prav vlažna in ne preveč suha. Če je masa preveč vlažna, lahko dodate še malo moke ali pa dodate še eno jajce oz. malo masla, če je masa preveč suha. Nato oblikujemo rogljičke. Priporočam, da oblikujete malo večje rogljičke, saj je masa bolj občutljiva kot tista pri običajnih rogljičkih. V primeru, da se Vam bodo rogljički lomili, oblikujte svaljek, ga položite na pekač ter upognite. Med rogljički naj bo nekaj prostora, saj bodo še nekoliko zrasli. Rogljičke pečemo nekje 8-12 Min do želene barve. Ko so rogljički pečeni, jih pustite, da se ohladijo kar na pekaču, saj so zelo krhki. Ko so se rogljički ohladili, jih prestavite in po želji posujte s Sukrinom v prahu.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVIL: Ekipa Popolne Postave

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti