To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Borovničevo - limonina presna tortica

SESTAVINE:Borovničevo - limonina presna tortica300x210
Podlaga:
* 80 g celih lešnikov
* 120 g kokosove moke
* 25 g kokosovega olja
* 8 dateljnov
* ščepec himalajske soli

Krema:
* 300 g namočenih indijskih oreščkov (namakamo vsaj 4 ure, najbolje čez noč)
* 60 ml limoninega soka
* 1 žlica naribane limonine lupinice
* 40 g medu ali javorjevega sirupa
* 60 ml stopljene kokosovega olja
* žlička vanilijevega ekstrakta
* ščepec himalajske soli
* 120 g borovnic (če uporabimo zmrznjene počakamo, da se nekoliko odtalijo in odlijemo tekočino)
Borovničev preliv:
*30 g borovnic
* ½ žlice medu ali javorjevega sirupa
Smetana za okrasitev:
* 90 g namočenih indijskih oreščkov (namakamo vsaj 4 ure, najbolje čez noč)
* 30 ml kokosove ali navadne vode
* 1 žlica medu ali javorjevega sirupa
* nekaj kapljic vanilijevega ekstrakta
* 30 g kokosovega olja (stopljeno)

OPIS POSTOPKA: Model premera cca 18 cm obložimo s peki papirjem. Za podlago vse sestavine zmešamo v mešalniku z rezilom in zmes porazdelimo po dnu modela.
Vse sestavine za kremo (razen borovnic) zmešamo do gladkega. Polovico kreme vzamemo iz mešalnika, v drugo polovico pa vmešamo borovnice. Obe vrsti kreme po žlicah izmenično nalagamo na spodnjo plast torte. Za borovničev preliv z mešalnikom zmešamo borovnice in med (ali javorjev sirup), da dobimo tekoč preliv in z njim premažemo zgornjo plast torte. Torto za približno 6 ur postavimo na hladno. Vse sestavine za smetano gladko zmešamo in postavmo v zmrzovalnik za 30 minut, da se strdi. Kremo damo v dresirno vrečko z večjim nastavkom in okrasimo torto.
Dober tek :)

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Petra Kavšek

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti