To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Blitvina pita
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Blitvina pita

SESTAVINE:
Testo za pito:
*100 g riževe moke
*100 g ajdove moke
*¾ čajne žličke soli
*3 jedilne žlice stopljenega kokosovega olja 
*voda po potrebi

Nadev:
*350 g tofuja
*1 skodelica rastlinskega mleka
*1 jedilna žlica kvasnih kosmičev
*1 pest indijskih oreščkov
*1 čajna žlička limoninega soka
*1 čajna žlička soli 
*½ sesekljane čebule
*1 strok česna 
*velik šop blitve
*listi sveže bazilike
*artičoke
*koruza

OPIS POSTOPKA: • Okrogel pekač obložimo s peki papirjem. Nato naredimo testo za pito. Testo za pito nato s prsti oblikujemo po pladnju in pekač postavimo v zamrzovalnik. • Za nadev damo vse sestavine, razen zadnjih štirih, v blender in jih dobro zmeljemo. • Nato nadevu dodamo še blitvo, ki smo jo predhodno poparili, narezane liste sveže bazilike, artičoke in koruzo. • Nadev vlijemo na testo za pito in pito pečemo na 180°C približno 30 – 40 minut.

ČAS PRIPRAVE: 1 ura 
RECEPT PRIPRAVILA: Ema Glušič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti