To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Biskvit z brusnicami
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Biskvit z brusnicami

SESTAVINE:
* 5 jajc
* toliko moke, kolikor tehtajo jajca
* toliko eritritola, kolikor tehtajo jajca
* 2 žlici kokosovega olja
* 10 žlic vode
* 1/2 vrečke pecilnega praska
* 1/2 žličke sode bikarbone
* vaniljeva aroma
* 100 g brusnic

OPIS POSTOPKA: V skledo ubijemo jajca in dodamo sladkor. Moko presejemo v drugo skledo, ji dodamo pecilni prašek in sodo bikarbono in dobro premešamo, da ni nikjer grudic. Če imamo 5 jajc, moramo na eno jajce dodati 2 žlici vode, kar pomeni da v tem primeru dodamo 10 žlic vode. Dodamo še 2 žlici kokosovega olja. Z ročnim mešalnikom zmešamo jajca in sladkor. Potem postopoma dodajamo moko, v katero smo prej vmešal sodo in pecilni prašek. Mešamo tako dolgo, da dobimo gladko maso.

Biskvit z brusnicami

Vzamemo pekač s premerom 20 X 30 cm in ga premažemo z maslom ali oljem. Vanj vsujemo malo moke, ki se oprime masla in naredi plast, ki bo preprečila prijemanje testa na pekač. Seveda lahko uporabimo tudi peki papir. Maso za biskvit vlijemo v pekač in po njem potrosimo brusnice.

Pečemo 20 minut v pečici, ki smo jo že predhodno se greli na 200 °C. Med peko pečice ne odpiramo. 

Ko je biskvit pečen, počakamo, da se ohladi, razrežemo in postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: : 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Dominika

Pri pripravi recepta sem uporabila posodo znamke Emo, ki jo najdeš na Emo-shop.com, in mali gospodinjski aparat znamke Braun, ki ga najdeš v vseh poslovalnicah Big Bang po Sloveniji.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti