To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bezgov šmorn

Legendarni carski praženec, po domače šmorn, tokrat v malo drugačni podobi: narejen z bezgom.

SESTAVINE:
* 4 cvetove bezga
* 2 jajci
* 3 dkg Sukrina
* 12 dag mehke pirine moke
* ščepec himalajske sol
* 1/4 l mleka
* 4 žlice kokosovega olja
* akacijev med z zelišči 
 
OPIS POSTOPKA: Pripravimo maso za šmorn: umešamo jajca in Sukrin nato dodamo še moko, sol in mleko. V ponev damo kokosovo olje in počakamo, da se stopi. Malo mase nalijemo v ponev, nanj položimo bezgov cvet in nato še malo mase. Ko je na spodnji strani zapečeno, odrežemo vrh brezgovega cveta in obrnemo. Na koncu prelijemo še z akacijevim medom z zelišči.
 
ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT SESTAVILA:
 Malinca Ana H. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti