To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Beračeva torta

Torte se je prijel vzdevek beračeva torta, ker ob pogledu na sestavine dobiš občutek, da je to torta, ki nastane iz ostankov. Poskusite in se pustite presenetiti torti, ki navduši tudi bogataše!

SESTAVINE:Beračeva torta01

* 2-4 rezine kruha (polnozrnatnega)
* 2 jabolki
* malo ruma
* kokosov sladkor
* 2 kisli smetani
* 2 jajci
* cimet
* vanili v prahu


OPIS POSTOPKA: Kruh natrgamo ali narežemo na majhne koščke in ga razporedimo v manjši pekač. V posodici zmešamo sestavine za preliv: 2 kisli smetani, jajci, sladkor, vanili v prahu. Približno polovico prelijemo čez kruh v pekaču. Jabolki naribamo in jih prelijemo z rumom in limoninim sokom ter zmešamo. Nato položimo jabolka čez kruh in jih potrosimo s cimetom. Zopet naredimo plast kruha, čez pa prelijemo preostali preliv. Pečemo na 200 stopinjah približno pol ure oz. toliko da je zlato zapečeno. Beračeva torta1

ČAS PRIPRAVE: 45 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Andreja  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti