To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Belo-črna malinova preska

SESTAVINE:Belo-črna malinova preska2-vert
Testo:
* 1 cup mandljev
* 2 jedilni žlici kokosovega
 olje iz ekološke pridelave, stopljenega
* 1/4 cup kakava v prahu iz ekološke pridelave
Nadev:
* 2 cups indijskih oreščkov - lahko jih namočimo čez noč, odcedimo in osušimo
* 1/3 cup agavinega sirupa iz ekološke pridelave
* 1/2 cup stopljenega kakavovega masla iz ekološke pridelave
* 1/3 cup kokosovega olja iz ekološke pridelave
* 1 vanililijev strok
* 2 cups malin
Preliv:
* 1/2 cup kakava v prahu iz ekološke pridelave
* 1/2 cup agavinega sirupa iz ekološke pridelave
* 1/4 cup kokosovega olje iz ekološke pridelave

OPIS POSTOPKA:
Testo: 1. 2/3 mandlejv na drobno zmeljemo, ostalo tretjino lahko pustimo malo večje koščke.
2. Dodamo jim stopljeno kokosovo olje in kakav. Dobro premešamo.
3. Z testom obložimo dno pekača za pito (ali podobnega)
Nadev: 1. Oreščke, drobno zmeljemo, dodamo agavin sirup, kakavovo maslo, kokosovo olje, vanilijo in vse skupaj dobro zmeljemo v mešalniku.
2. Polovico mase položimo na testo, posujemo z malinami in dodamo ostalo polovico nadeva.
Preliv: 1. Zmešamo vse sestavine in maso prelijemo po nadevu.
2. Ohladimo, da se strdi (cca 3 ure).

ČAS PRIPRAVE: 30 minut, hlajenje 3 ure
RECEPT PRIPRAVILA: Uršula Majhen  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.

Top hiti