Banaršidin sladoled
Domači sladoled se zlahka kosa z običajnimi sladoledi, ki so na voljo v trgovinah, dvoma o tem, kateri je bolj zdrav pa seveda ni.
SESTAVINE:
* 200 g arašidov
* 3 banane
OPIS POSTOPKA: Banane narežemo na kolobarje in jih za nekaj časa postavimo v zmrzovalnik (toliko, da zmrznejo). Arašide z multipraktikom sesekljamo toliko, da dobimo gosto arašidovo maslo. K arašidovemu maslu primešamo zrmznjene banane, ponovno sesekljamo do gladkega. Maso razporedimo v poljubne sklečke in jih postavimo v zmrzovalnik, vsaj za eno uro. Po dolgem čakanju, brez slabe vesti uživamo v božanskem okusu doma narejenemu sladoledu! P.S. Poskusite tudi vi!
ČAS PRIPRAVE: 10 minut priprave, na kar sledita čakanje in potrpljenje
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat
Komentarji (0)