To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bananini muffini
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bananini muffini

Pošiljam najbolj simple recept ever za malo bolj zdrave muffine. Predlagam, da ga preizkusiš naslednjič, ko boš imela kaj rjavih banan v bližini - meni so res top!

SESTAVINE:
* 2-3 zrele banane
* 1 žlica stopljenega kokosovega masla
* 1 jajce
* 20 dag bele ali pirine/ovsene moke
* 10 dag kokosovega sladkorja
* 1 vaniljev sladkor
* 1 vrečka pecilnega praška
* 1 čž jedilne sode
* ščepec soli 
* 10 dag narezanih lešnikov za peko ali čokoladne ˝kapljice˝ (chocolate chip) 
** če si želimo čokoladne muffine v zmes dodamo tudi kakav v prahu 

OPIS POSTOPKA: Zrele banane pregnetemo/stisnemo in zmešamo vse mokre sestavine. Dodamo vaniljev ter kokosov sladkor. Dodamo moko s pecilnim praškom. Po okusu dodamo narezane lešnike za peko in/ali čokoladne kapljice. V kolikor si želimo bolj sočnih muffinov, modelčke za muffine do polovice zapolnimo, dodamo rezino banane ali nadeva po izbiri (Čokoladni namaz) in do vrha napolnimo modelček. Po vrhu muffina posujemo narezane lešnike za peko ali čokoladne kapljice.

Pečemo v predhodno ogreti pečici v pomaščenem modelu za muffine na 200°C cca 25min (med peko z zobotrebcem večkrat preverimo, če je zmes v celoti pečena).

RECEPT PRIPRAVILA: Aleksandra Rose

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti