To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bananina torta oz. pita banoffee

Idejo za recept sem dobila v kuharski knjigi Jamie Oliverja, ampak sem ga rahlo priredila po mojem okusu :)

SESTAVINEBananina torta oz. pita banoffee za 10 kosov:
*4 žlice kokosovega sladkorja
*4 banane
*2 žlici kokosove moke (fino ali grobo mlete)
*100ml mleka
*300ml smetane za stepanje
*1 žlica kave (predlagam instant kavo kokos) - lahko tudi izpustite
*50g temne čokolade (vsaj 70%) ali čokoladnih kapljic Cavalier
*200g listnatega testa (pred pripravljenega)
*1 žlica kokosovega olja za premaz pekača


OPIS POSTOPKA:
1. sloj biskvit: Okrogel pekač premera 20 do 26 cm namastimo s kokosovim oljem in nanj položimo listnato testo z 2 do 3 cm roba. Pečemo 15 minut na 175 stopinj.
2. sloj krema: V vmesnem času pripravimo kremo - na nizkem ognju počasi stopimo kokosov sladkor, nato dodamo bananino mleko (2 banani, 2 žlici kokosove moke in 100ml mleka zmiksamo skupaj). Dobro premešamo in premažemo čez pečeno listnato testo.
3. sloj banane: Na kolobarčke narežemo preostali dve banani in ju naložimo čez kremo.
4. sloj smetana: Stepemo smetano (jaz je nisem sladkala, po želji pa dodajte kokosov sladkor) in ji na koncu premešamo 1 žlico kave - jaz sem dala instant kavo kokos. Smetano premažemo čez banane.
5. slok okrasitev: naribano 50g temne čokolade ali uporabimo kar Cavalier čokolado v kapljicah.

Pito položimo za 15 minut v skrinjo ali hladilnik pred serviranjem.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti