To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bananin marmorni kruh
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bananin marmorni kruh

SESTAVINE:
Bananin kruh:

* 3 banane
* 3 žlice agavinega sirupa
* 1 žlica kokosovega olja
* 1 lonček mandljeve moke
* 1 lonček navadne pirine moke
* 1 ¼ žličke pecilnega praška
* ščep soli
Za kakavov del bananinega kruha:
* 3 žlice presnega kakava
* 1 žlica agavinega sirupa
* 1 žlica kokosovega olja
Za po vrhu: 
* mandljevi lističi (poljubno)

OPIS POSTOPKA: V večji posodi najprej združimo vse suhe sestavine za bananin kruh. Nato v blenderju (ali na roke) zmiksamo 3 banane, 3 žlice agavinega sirupa in žlico kokosovega olja. Banane zdaj dodamo v posodo s suhimi sestavinami in vse skupaj zmiksamo z ročnim mešalnikom. Maso razdelimo na dva dela in v eno polovico dodamo 3 žlice presnega kakava, žlico agavinega sirupa in žlico kokosovega olja. Majhen pekač obložimo s peki papirjem, in vanj žlico po žlico vlivamo maso. Da dobimo marmorni efekt, v pekač dodamo žlico svetle mase, žlico temne mase, nato spet svetle- ter to ponavljamo, dokler nam mase povsem ne zmanjka. Po želji posipamo z mandljevimi lističi in pečemo, v vnaprej segret pečici, približno 40 minut na 200°C. Ko se nam zdi, da je kruh dovolj pečen, naredimo test z zobotrebcem.

RECEPT PRIPRAVILA: Monika Škorjanc - earthlymonika

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti