To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bananin kruh brez glutena
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bananin kruh brez glutena

SESTAVINE:
* 4 večje zrele banane
* 100 ml stopljenega kokosovega olja
* 100 g mandljevega masla (lahko uporabimo tudi arašidovo)
* 100 ml rastlinskega mleka po izbiri
* 3 jajca
* 100 g kokosove moke
* 1 zavitek pecilnega praška
* 1 zavitek vanilijevega sladkorja
* pol žličke sode bikarbone
* ščep soli
* cimet po okusu
* 80 g čokoladnih kapljic
* *žlica ruma (neobvezno)
 

OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 180 °C. Pekač dobro namastimo. Zrele banane zmečkamo v gladko kašo (pri tem je priročna uporaba paličnega mešalnika). Bananini kaši dodamo jajca, stopljeno kokosovo olje, mandljevo maslo in rastlinsko mleko. Po želji dodamo tudi žlico ruma. Vse skupaj premešamo z električnim mešalnikom, da dobimo gladko zmes. V ločeni skledi zmešamo kokosovo moko, vanilijev sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono, sol in cimet. Suhe sestavine dodamo mokrim in vse skupaj dobro premešamo. Dodamo še čokoladne kapljice, ki jih nežno vmešamo brez uporabe električnega mešalnika. Zmes vlijemo v pekač in ga postavimo v ogreto pečico. Pečemo 35-45 minut, odvisno od velikosti pekača.

ČAS PRIPRAVE: 45-55 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Otoničar 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti