Ananasova nebesa
SESTAVINE:
* 300g skute
* 200g maskarponeja
* 3 beljaki
* 1 žlička stevije sugar sweer 1:10
* 60 g beljakovin v prahu vanilija
* 1/2 žličke pecilnega praška
* 200g svežega ananasa
OPIS POSTOPKA:
1. Biskvit: Beljake stepemo v trd sneg. Dodamo 150 g skute, pecilni prašek in 1 žličko stevije sugar sweet 1:10. Dobro premešamo in vlijemo v pekač, ki ga namastimo oziroma položimo spodaj peko papir. Pečemo na 160°C 30 minut.
2. Krema: Zmešamo 150 g skute, 200 g maskarponeja in 60 g beljakovin v prahu.
Pečen biskvit premažemo s kremo in obložimo z na tanke rezine narezanim ananasom.
ČAS PRIPRAVE: 15 minut + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja
Komentarji (0)