To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Ajdove palačinke z zelenjavo

1

Zelo rada imam mehiške tortilje in podobne jedi, a sem vedno znova razočarana, ker nikjer Ajdove palačinke z zelenajvo - SpottedinPinkne najdem tortilji, ki ne bi vsebovale pšenične moke. Tako sem sestavila recept, za ajdove palačinke, ki jih lahko napolnite tako z zelenjavo, kot s sladkimi dobrotami. Priporočam uporabo manjše ponve, saj so ajdove palačinke nagnjene k trganju, v manjši ponvi pa jih boste lažje obračali brez trganja in luknjic.

SESTAVINE ZA PALAČINKE:
* 100 g ajdove moke
* 2 dcl vode (lahko uporabite tudi mleko, če ga uživate)
* 1 jajce
* ščepec soli
* ščepec pecilnega praška
* origano, bazilika po okusu
* žlička kokosove maščobe za peko

OPIS POSTOPKA: Vse sestavine dobro zmešate med seboj, da dobite gladko zmes brez grudic. Specite tanke palačinke na kapljici kokosove maščobe.

SESTAVINE ZA ZELENJAVNI NADEV:
* 10 cm pora
* pest češnjevih paradižnikov
* 1 bučka
* 5 večjih šampinjonov
* sveži listi špinače
* česen v prahu
* sol
* kajenski poper
* bel balzamični kis (po želji)

OPIS POSTOPKA: V večji ponvi segrejemo kokosovo maščobo in dodamo por. Po minutki na zmernem ognju zalijemo z pol dcl vode in dodamo še paradižnike, na kocke narezane bučke in rezine svežih šampinjonov. Začinimo s soljo, česnom v prahu in kajenskim poprom. Sama rada zalijem večino takšnih omakah z zelenjavo z brizgom balzamičnega kisa – v tem primeru glede na izbrano zelenjavo sem uporabila bel balzamični kis. Počakamo, da tekočina izpari in naša zelenjava je pripravljena. Pečene ajdove palačinke obložimo s svežimi listi špinače, ki jih nato nadevamo še z našim zelenjavnim nadevom. Dober tek :)

RECEPT SESTAVILA: Ksenija Zupanc - Spotted in pink

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Urša

Ravnokar sem jih naredila za kosilo. Super recept! Naredila sem jih z vso zelenjavo, ki sem jo našla v hladilniku, fant pa si je nanje namazal kar marmelado in bil navdušen.
Top hiti